parallax background
 

Het begin ...Een trotse moeder van 2 dochters Maxime en Fréderique en gelukkig getrouwd met liefde Mark sinds 16 december 2011, het was een prachtige winterse dag en de locatie was omgetoverd in een Kerstsprookje. Wij werden getrouwd door goede vriend Henk Lammertse die de ceremonie zeer speciaal maakte! Met veel plezier hebben wij ons huwelijk mogen voorbereiden en ik kreeg het gevoel dat deze dag voor eeuwig mocht duren, iedereen was vrolijk en er heerste een fijne stemming met onze lieve familie en vrienden. Het zou toch geweldig zijn om hier je werk van te kunnen maken? Ook was ik al bekend bij familie en vrienden om als ceremoniemeester op te treden wat ik met veel plezier deed. Op een gegeven moment kwam neef Lorenzo met inmiddels aangetrouwde nicht Mireille vragen of ik als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand het huwelijk zou kunnen voltrekken…. Ik voelde me zeer vereerd en zei meteen ja! Veel informatie ingewonnen en me volledig in mijn rol verdiept, de speech is een True Love story geworden en hierna wist ik zeker dat er meerdere huwelijken zouden volgen….

 

Toen en nu20 jaar heb ik een mooie periode gehad als schoonheidsspecialiste in mijn Beautysalon, mijn passie en kennis heb ik uit kunnen dragen aan tevreden cliënten. Na deze periode ben ik 8,5 jaar gaan werken met veel plezier als officemanager op een advocatenkantoor in Rotterdam. Hier werd ik in de gelegenheid gesteld om te starten met een nieuwe studie, dat werd de 2-jarige opleiding voor International Weddingplanner waar ik in september 2018 met vlag en wimpel voor geslaagd ben. Dit jaar mocht ik diverse huwelijken voltrekken als trouwambtenaar en mocht ik diverse huwelijken als weddingplanner regisseren op de meest mooie locaties. Inmiddels beëdigd bij de rechtbank Rotterdam en gestart met mijn onderneming: Sandra Snoeij Weddings & Events. Mijn creativiteit, organisatievermogen en inspiratie voer ik door in de huwelijken, ik ben van alle laatste trends en ontwikkelingen op de hoogte. Ieder huwelijk is uniek en moet perfect zijn…. De mooiste dag uit je leven!

 

Wat doe ik nog meer?Sporten doe ik graag, iedere zondagochtend tennis ik met Mark, ik word weer zen van yoga en lenig van Pilatus. Leuke uitstapjes maak ik graag met Mark en met mijn 2 volwassen dochters Maxime en Fréderique en natuurlijk ga ik graag op stap met mijn vriendinnen. Met de museumjaarkaart bezoeken wij regelmatig musea maar wij kunnen ook genieten op een regenachtige zondagmiddag op de bank met een glas wijn en lekkere kaasjes met een netflix serie aan. Het plannen van een volgende stedentrip of mooie reis, tuinieren en volop genieten van het leven wat wij leven en ons terdege realiseren dat wij het enorm goed hebben. Maar nu genoeg over mezelf verteld, nu wil ik meer van jullie weten…. Hoe is de liefde voor elkaar ontstaan? Hoe ging het aanzoek? Wanneer is de trouwdatum? Bel mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en laten we elkaar beter leren kennen. De cappuccino en koekjes staan klaar!!!

Neem gerust vrijblijvend contact op voor een eerste kennismaking.