Trouwlocatieslogocasac

Casa Caminita

Een intieme bruiloft (maximaal 80 personen) vieren en dat alles op 1 locatie in de Krimpenerwaard? Dat kan in Italiaanse sferen onder begeleiding van het gastvrije echtpaar Giovanni en Linda Caminita aan de Hollandse IJssel? De romantische muzikale ceremonie, overheerlijk Italiaans diner met een heerlijk samengesteld wijnarrangement en dat met een professionele muzikale omlijsting met topartiesten.

Kledinglogovangenderen

Van Genderen

Als bruidegom wil je perfect voor de dag te komen, dat begrijpen zij bij Top Fashion Van Genderen als geen ander. En daar doen zij dan ook alles aan. Zij volgen intensief de trends op het gebied van gelegenheidskleding en een aantal keer per jaar presenteren zij de nieuwste collecties van vermaarde modehuizen. Je vindt bij het allernieuwste van klassiek tot uitgesproken modern, met daarbij een ruime keuze uit kostuums en gilets. In het uitzonderlijke geval dat je als bruidegom in spe geen keuze kunt maken, is er altijd nog de mogelijkheid om iets geheel naar eigen, persoonlijke smaak samen te stellen. Maatwerk dus, waarbij je ervan verzekerd bent iets zeer exclusiefs te hebben.

BeautyInspiratie

Schoonheidssalon Frederique

Beauty by Fréderique, Allround schoonheidsspecialiste, een jonge knappe dame die haar vak verstaat, in haar schoonheidssalon voert zij diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen uit. Zij is gespecialiseerd in acne behandelingen, microdermabrasie, wimperlifting, Bruidsmake- up, hotstone massage, manicure incl. gellak, ontharen met touwtjes en hars, make-up workshops, etc. Zie Fréderique Hartman haar mooie facebookpagina voor meer informatie @beautybyfrederique

Bruidstaartdeberekuil

Chocolaterie – Patisserie De Berekuil

Wanneer u binnenstapt bij Chocolaterie – Patisserie De Berekuil ervaart u een gezellige warme sfeer waarbij de hele familie meewerkt, een winkel bij mij op het dorp. Er gaat een bijzondere wereld voor u open... Uw zintuigen worden geprikkeld, de geur van versgebakken koekjes dringt uw neus binnen en het bruine goud ligt als zoete verleiding in de vitrines op u te wachten. Op de mooiste dag van uw leven, mag een schitterende bruidstaart natuurlijk niet ontbreken. Houdt u van een strakke, moderne taart of juist van een romantische taart vol met marsepeinen rozen? Wij denken graag met u mee om uiteindelijk uw perfecte taart te kunnen leveren op die bijzondere dag.

Fotograafpicties

Patrice van der Spek – Outjes

Een fotograaf met enorm veel passie voor het vak, haar ziel en zaligheid legt zij in het schieten van het juiste plaatje. En dit is duidelijk waarneembaar, check haar facebookpagina en geniet van haar werk…. @pictiesphotography

Ceremonie zanger/zangeresInspiratie

Anna Caminita

Tijdens de ceremonie een Professionele goodlooking Ceremoniezangeres inhuren? Anna Caminita is studerend aan het conservatorium in Rotterdam. Anna treedt regelmatig op, zij heeft een breed repertoire van Ed Sheeran tot Bruno Mars op haar lijstje staan. Anna zingt graag op trouwceremonies, zij geeft net een extra romantische dimensie aan de huwelijksceremonie. Een mooi muziekstuk bij entree bruidspaar, tijdens het tekenen van de akte en met een feestelijk nummer afsluiten tijdens het ontpoppen van de champagnekurken. Nieuwsgierig geworden? Bel mij gerust voor meer informatie!