Tim & Heleen recensie
december 19, 2018
Thomas & Angelique recensie
december 20, 2018

Alexander & Neelam recensie

"Wij zijn heel blij dat we jou als trouwambtenaar hebben gekozen."
 
Lieve Sandra,


Wij zijn heel blij dat we jou hebben leren kennen. Toen ik jou voor de eerste keer belde reageerde je erg geïnteresseerd en enthousiast.
Waarna wij vervolgens een afspraak bij jou thuis hebben gemaakt. Gastvrij werden wij ontvangen en hebben we een uitgebreid gesprek gehad, veel gratis tips èn advies gekregen over de organisatie en styling van onze bruiloft. Onze tweede afspraak was bij ons thuis, jouw mooie zonnebloemen staan nog steeds op mijn balkon die je had meegenomen.
In onze tweede afspraak heb je uitgebreid verteld over de huwelijksspeech en planning. Je was bereid om ons op allerlei manieren te helpen en dat was superfijn. In deze korte tijd ben je onze vriendin geworden waardoor je ook bij het henna feest aanwezig was.

Op onze grote dag heb je een mooie speech voorgedragen, voor ons, de getuigen en alle aanwezigen.
Het was niet alleen voorlezen vanaf een stuk papier, maar de passie en emoties klonken in jouw stem door. Iedereen had tranen in de ogen. Wat vooral zo fantastisch is aan jou, is dat je alles perfect wilt doen daarom had je ook nog uit eigen initiatief een speech voorbereid in Hindi voor mijn familie uit India.
Dat was zo geweldig van jou dat je binnen een paar dagen gewoon een speech in het Hindi had geleerd en dat zonder fouten had uitgesproken. Vanuit je houding en genomen acties kan ik zeggen dat je een perfectionist bent die haar werk met heel veel passie en liefde uitvoert.Wij zijn heel blij dat we jou als trouwambtenaar hebben gekozen.
Neelam en Alexander
 

 
Alexander & Neelam recensie