Alexander & Neelam recensie
december 19, 2018
Site is live!
december 30, 2018

Thomas & Angelique recensie

"Zonder jou was de dag niet zo mooi geweest."
 


Bruiloft Thomas & Angelique 30 juni 2017,

12 Jaar geleden leerden wij elkaar kennen, 2 jaar geleden kregen wij onze prachtige zoon Luuk, het enige wat wij nog misten in onze relatie was het JA-woord naar elkaar uitspreken.

In het proces van het plannen van onze bruiloft kwam Sandra op ons pad en wat was dat een verademing! In ons eerste gesprek hebben we kennis met elkaar gemaakt en onze ideeën voor onze bruiloft uitgewisseld, besproken wat er geregeld moest worden voor onze mooiste dag. En dat was nog wel wat. Van ieder gesprek kregen wij een mooi verslag van Sandra over wat wij hadden besproken en wat de stand van zaken was op dat moment.

Op de dag zelf: Sandra heeft gezorgd dat de locatie zo was gestyld zoals wij in ons gedachten hadden en dat de dag zo verliep dat wij alleen maar hoefden te genieten.
De dag verliep soepel, alles was in de puntjes gestyld en wat gaf dat een rust aan ons en zo konden wij optimaal genieten van de dag.

Sandra is een super fijne weddingplanner, staat voor alles in, is dag en nacht bereikbaar voor je vragen. En laat de dag zo verlopen dat jij kan genieten van je dag!
Lieve Sandra onwijs bedankt voor je inzet, zonder jou was de dag niet zo mooi geweest!

Liefs, Thomas,Angelique en Luuk van Roo
 

 
Thomas & Angelique recensie