parallax background
 

"Live the Life you love and love the way you live."

 

 

TrouwenTrouwen is één van de mooiste gebeurtenissen in je leven en ik wil dat gevoel graag met jullie samen beleven.
Ieder huwelijk is uniek, de prijs zal daardoor op maat gemaakt worden. Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek in Ouderkerk waarin de trouwwensen kenbaar worden gemaakt zal ik een verslag en een passende offerte uitbrengen wat o.a. omvat:

  • Het kennismakingsgesprek
  • Het versturen van een liefdesdocument met vragen waarin ik jullie beter wil leren kennen
  • Ik onderhoud contact met getuigen, vrienden en familie
  • Het schrijven van een liefdevolle episode uit jullie leven met persoonlijke aandacht, interactie en het vooral uitdragen van jullie liefde naar elkaar
  • Tijdens het Proost moment wanneer ik het geluk heb om jullie als eerste te feliciteren zal ik jullie “Love story ”overhandigen in een mooi uitgewerkt limited edition boekwerk
  • Het ophalen van de trouwakte en inleveren van de trouwakte bij de desbetreffende gemeente
  • Eventuele reis- en verblijfskosten
  • 2 weken voor het huwelijk nogmaals contact en eventuele kennismaking met kinderen van het bruidspaar

Dit is mijn passie en dat ik dit mag èn kan doen maakt mij een uitermate gelukkig en bevoorrecht mens.
Ik vertel niet alleen jullie verhaal, ik beleef het met jullie mee...
 

 

Trouwen in het buitenlandOok voor een huwelijk in het buitenland maak ik graag een offerte op maat. Ik reis graag met jullie mee naar een plek die voor jullie uniek is! Samen met blote voeten op het strand, of op de ski’s in de sneeuw, hoog in de lucht tijdens het ochtendgloren in een heteluchtballon, of in de stralende zon tussen de olijfbomen? Ik ga graag met jullie mee.
 

 

Overige kostenDe legeskosten voor het trouwen en aanvraag voor mij als BABS die jullie betalen aan de gemeente is niet incl. mijn honorarium, de aanvraag voor mij als BABS en het contact voor het huwelijk gaat in zo’n geval via de gemeente waarin wij de richtlijnen en regels opvolgen zoals die door de gemeente bepaald zijn, uiteraard ben ik wel beëdigd bij de rechtbank in Rotterdam.
 
 
 

Neem gerust vrijblijvend contact op voor een eerste kennismaking.