Ricardo & Myra recensie
februari 27, 2019
Johan & Nettie recensie
mei 1, 2019

“Love is in the air” blog

Birense Fotografie www.birense.nl

"Love is in the air" Blog
 
"Love is in the air" everywhere I look around…… wat een heerlijke voorjaarsdagen hebben we al gehad, krokusjes en blauwe druifjes schieten de grond uit. De merels zingen er vrolijk op los in alle vroegte. Musjes maken een nestje in de hedera heg en ik heb zelfs al de eerste plantjes gekocht om de potten te vullen. Ik heb zin in een mooi zonnig voorjaar.

14 april had ik mijn eerste deelname aan de open trouwdag locatie route dag in het mooie Hotel Rest. De Arendshoeve in Bergambacht, dit is 1 van de 250 toptrouwlocaties van Nederland die de deuren openzet voor toekomstige bruidsparen die zich willen oriënteren. 5 x per jaar wordt deze dag georganiseerd. In de trouwzaal staan diverse topleveranciers opgesteld zoals een, fotograaf, videograaf, bloemist, DJ, Photoboot, Ballonen en feestartikelen, bruidstaarten en noem maar op en het leuke is dat ik hier ook aan mag deelnemen. Buiten bij het mooie prieel was de trouwopstelling opgezet, mooie witte stoeltjes, de bomen stonden mooi in de bloesem, jonge eendjes in de sloot en de wieken van de molen voeren mee op de wind. Dit om een mooi beeld te geven aan de toekomstige bruidsparen. Het was een mooie opkomst en de bruidsparen werden voorzien van een "goodiebag" vol interessante informatie en leuke aanbiedingen.

Ook heb ik "les" gekregen in het plaatsen van een blog van Tim de websitemaker, ik hoop dat het lukt ;). Enfin, we hadden een afspraak met elkaar gemaakt bij het prachtige romantische kasteel in Baarn waar ik Tim en zijn vrouw Heleen heb mogen trouwen vorig jaar. Nadat we koffie hadden besteld en de laptop hadden uitgepakt met aantekeningen werd mij met een stralende glimlach een foto aangereikt ……en jaaaa "Ze" zijn zwanger, wat een feest en zo geweldig om de blijdschap te zien in hun ogen en ik pinkte een traantje weg, wat een mooie tijd gaan zij tegemoet.

Het "Love is in the air" seizoen is geopend, ik ben druk bezig met het schrijven van de trouwspeeches, leuke contacten met diverse getuigen horen daar ook bij, de grappigste anekdotes over de bruidsparen krijg ik binnen. Vandaag het draaiboek afgerond voor een Surprise huwelijk, dit wordt zo ontzettend leuk, op een unieke locatie waar ik nu nog niet veel over kan vertellen. Ook het huwelijk in Ibiza staat voor de boeg, binnenkort een gezellige middag bij het bruidspaar thuis waar ik alle gasten mag ontmoeten, de styling in Ibiza wordt echt waanzinnig, vol romantiek en alles in pasteltinten en dat aan de rand van het zwembad. Maar waar je je huwelijk ook viert, groot of klein, minimalistisch of over the top, ieder huwelijk is uniek, net zoals ieder mens uniek is en ik wil hier met alle liefde aan meewerken om er een "True love story" van te maken, iets onvergetelijks!

Het wordt een mooi trouwseizoen met mooie bruidsparen, mijn zusje Linda en zwager Giovanni zijn 20 jaar getrouwd dit jaar en zij willen elkaar nogmaals vol romantiek het Ja-woord gaan geven èn de VOWS uitspreken, dus hoe leuk is dit om nogmaals met elkaar te trouwen, maar nu in de vorm van een ceremonieel huwelijk en nu ben ik niet als getuige aanwezig van mijn zus maar als trouwambtenaar / ceremoniespreker.

Inmiddels merk Ik dat alles om mij heen is stil geworden, de klok slaat om het kwartier zijn bim bam bom, het is pikkedonker buiten en ik moet nu echt naar bed, het is veel te laat geworden, maar wat ik toch nog even kwijt wil is dat het leven niet alleen maar rozengeur en maneschijn is, naast de blijdschap, mooie momenten en verliefde stellen om mij heen gebeuren er ook genoeg verdrietige gebeurtenissen, zoals afgelopen koningsdag, de dag dat alle vlaggen fier wapperen in de wind omdat onze koning jarig is, maar ook de verjaardag van mijn moeder zou zijn geweest. Als klein kind geloofde ik altijd wat zij zei, "Sandra, dat is toch leuk, iedereen hangt de vlag altijd uit op mijn verjaardag" wat ik toendertijd altijd heel bijzonder vond en dit wil ik eigenlijk gewoon de rest van mijn leven blijven geloven. Maar op deze dag kregen we ook het zeer verdrietige nieuws dat de beste vriend van mijn broer is overleden, slechts 54 jaar jong mocht hij worden. Wat een inmens groot verdriet, zijn lieve vrouw en kinderen blijven achter, zij kunnen hem nog niet missen, hij is veel te jong om nu al te overlijden, zoveel mooie herinneringen hebben wij allemaal aan hem, mijn broer die het niet kan bevatten. Wat een verdrietige tijd gaan zij tegemoet. Maar kijk ook wat er om ons heen en in de wereld gebeurd, we hoeven de krant maar open te slaan, of de TV aan te zetten en we zien de meest vreselijke beelden, het is niet allemaal pais en vree! Maar we moeten het er wel mee doen. We kunnen het met elkaar wel een beetje leuker maken? Hoe? gewoon door er voor elkaar te zijn, elkaar te helpen en naar elkaar te luisteren #doeslief en nu ga ik echt slapen, ik wens jullie allen een fijne week toe met veel zonnestralen!

Liefs, Sandra
 


 
Slot Zuylen trouwlocatie Utrecht Nederland