Site is live!
december 30, 2018
Open Toptrouwlocatie Route
februari 8, 2019

“Nouveau” blog

"Nouveau" Blog
 
De maand januari kunnen afsluiten met leuke activiteiten, volop bezig met netwerken en ondernemers bijeenkomsten. Ik had niet eerder aan speeddaten (zakelijk dan 😉) gedaan. Aanvankelijk stond ik daar een beetje sceptisch tegenover, maar tijdens een ondernemersbijeenkomst in Gouda werden de ondernemers gekoppeld aan andere ondernemers, wat varieerde van een schilder tot binnenhuisarchitect en ik mocht mij daar bij aansluiten als weddingplanner en trouwambtenaar. Het resulteerde in leuke gesprekken en bruikbare tips die ik kan meenemen als ondernemer.

Workshops gevolgd om mezelf beter te profileren en een groter bereik te realiseren.

Ook heb ik 25 januari mijn eerste echte trouwbeurs gehad, deze vond plaats in de Polderkamer te Stolwijk, diverse trouwleveranciers waren hierbij aanwezig. Was erg leuk om te doen, het was een druk bezochte avond met allemaal verliefde stelletjes. Er werd een modeshow gehouden, prachtige boeketten van Aafke werden gepresenteerd. Muziekentertainment, fotohokje, juwelier, fotograaf… echt alles voor een bruiloft was aanwezig.

Ik had een leuke prijsvraag samengesteld waar de bruidsparen aan mee konden doen. Uiteraard kwam daar een winnaar uit. Het gelukkige stel Natascha en Gertjan hadden de meeste vragen goed beantwoord.

Zaterdag op aanraden van bloemist Aafke naar de prachtige Trouwlocatie De Arendshoeve in Bergambacht gereden. Het was de 1ste van de 5 open toptrouwlocatie route dagen. 5 x per jaar zetten ongeveer 250 toptrouwlocaties de deuren open voor de zoekende bruidsparen. Zie www.opentoptrouwlocatieroute.nl/over-de-route/ hier zijn vaak ook trouwleveranciers bij aanwezig. Het leuke is dat ik in het vervolg ook met iedere open dag aanwezig zal zijn op de mooie locatie van De Arendshoeve. En nog leuker is dat ik die zaterdag een heel leuk stel ontmoette, we raakten met elkaar aan de praat en zij waren nog op zoek naar een trouwambtenaar. Na een leuk kennismakingsgesprek en een lekker kopje koffie mag ik de “lovestory” van dit leuke stel gaan schrijven en ze het ja-woord vragen in juni. Wanneer jullie nog een leuke glossy willen kopen deze maand? De nieuwe Nouveau, editie 2 moet je hebben 😉 in 2018 ben ik geinterviewd voor dit blad. Het onderwerp was waarom ik vind dat “Beauty ageless” is, dit heb ik verwoord in een leuk confronterend stuk en grote foto, ik vond het ontzettend leuk om hier aan mee te werken en nu zitten we inmiddels in februari, nog steeds koud, guur en nat weer. Ik zit aan tafel in mijn gezellige woonkeuken, lichtjes aan, geurkaars aan en een lekkere mok thee met verse munt en gemberwortel, ze zeggen dat het gezond is dus dan doe ik dat maar en in het kader van gezond bezig zijn …. Neem ik daarnaast een lekkere goudse stroopwafel 😊 ik ga mijn blog afronden en ik ga verder aan mijn voorstel voor een leuk stel uit België die in mei 2020 in het mooie warme Spanje gaan trouwen, de ceremonie, het ja-woord vragen, de styling en het ceremoniemeesterschap. In mijn warme wollen coltrui denk ik nu al aan de ceremonie in de tuin met sinaasappelbomen bij het mooie landhuis…… Ik wens jullie allen een heel fijn weekend!

Liefs, Sandra
 

 
“Nouveau” blog