parallax background
 

Wat doet een weddingplanner?Bij de organisatie van jullie bruiloft komt veel kijken. Als weddingplanner kan ik helpen bij de organisatie van jullie droomdag. Maar welke taken kun je nou verwachten en uit handen geven aan een weddingplanner? Ik ben helemaal thuis in de trouwwereld, ik heb een breed netwerk aan leveranciers, weet de mooiste trouwlocaties te vinden in binnen en buitenland en weet wat er moet gebeuren. Een plan van aanpak kan ik voor jullie opstellen zodat je weet wat er allemaal georganiseerd moet worden, ik kan adviseren in de planning en budget en ik heb briljante ideeën

 

CeremoniemeesterNaast de advisering kun je er ook voor kiezen om bepaalde taken uit handen te geven. Veel bruidsparen schakelen de weddingplanner in als ceremoniemeester, dit omdat zij vrienden of familie hier niet mee willen belasten en zo weet je zeker dat het vakkundig gebeurd en verder onbezorgd kunt genieten van de bruiloft. Vooraf vindt er een ontmoeting plaats op de locatie om alles door te nemen. Dan zal ik een draaiboek opstellen zodat we zeker weten dat we niets vergeten. In de laatste week voer ik nog een check uit en op de dag ben ik natuurlijk aanwezig om alles perfect te laten verlopen.

 

All the wayDe totale organisatie van jullie bruiloft, willen jullie hulp van begin tot eind voor jullie bruiloft? Alles uit handen geven? Het budget in de gaten laten houden? Dat is mogelijk met een compleet pakket. We gaan samen op zoek naar de perfecte locatie of locaties en ik koppel jullie aan de leukste leveranciers. Hebben jullie een mooie sfeer voor ogen? Een thema? Dan zorg ik voor de perfecte leveranciers en mooie ideeën die hier helemaal bij passen. Daarnaast gaan we samen nadenken over de invulling van jullie dag en stel ik een draaiboek op. Natuurlijk kunnen jullie altijd bij mij terecht met al jullie vragen. Op de dag zelf ben ik aanwezig als ceremoniemeester zodat jullie en alle gasten optimaal kunnen genieten van een onbezorgde dag, graag maak ik een offerte.

 

Trouwen op maatWat kunnen we wel en wat kunnen we niet? Wanneer jullie graag een deel van de bruiloft zelf organiseren maar bij bepaalde leveranciers niet verder komen of niet de geschikte locatie kunnen vinden? Kan ik een voorstel op maat maken naar jullie wensen. Tijdens de voorbereidingen hebben we nauw contact met elkaar en zal ik een draaiboek opstellen zodat we niets vergeten, alle mogelijkheden zullen we bespreken en uitwerken. Na ons kennismakingsgesprek zal ik een offerte uitbrengen.

 
 
 

Neem gerust vrijblijvend contact op voor een eerste kennismaking.